Melem za opekotine i ožiljke

OPEKOTINE

 Opekotine (lat.combustio) su povrede koje nastaju dejstvom vlažne ili suve toplote. Dešavaju se u trenutku, a posledice ostaju zauvek. Opekotine najčešće nastaju dejstvom vrele tečnosti, vrele pare i dejstvom plamena. Mogu nastati i preteranim izlaganjem sunčevim zracima, udarom struje ili groma.  
Opekotine se dešavaju iznenada, zbog nepažnje (korišćenje benzina za potpalu vatre), eksplozije plina, gubitka svesti ili u toku saobraćajne nesreće. Često se povrede stare i slabe osobe i osobe koje su pod dejstvom droge ili alkohola. U zavisnosti od uzroka povređivanja, dužine izlaganja i ličnih karakteristika, dolazi do oštećenja kože, potkožnog tkiva pa čak i dubljih struktura.

Simptomi i znaci opekotina

Opekotina-izazvana-plamenomVelike  opekotine su uvek praćene dramatičnim simptomima i znacima: jakim bolovima, oticanjem povređene regije, gubitkom tečnosti iz organizma, padom arterijskog pritiska i razvojem šoka.

Već u prvim satima posle povrede, može doći do propadanja funkcije pluća, bubrega ili mozga. Zbog toga je prva pomoć i sveobuhvatno zbrinjavanje ovih pacijenata, od velike važnosti. Među najznačajnijim je adekvatna nadoknada tećnosti i borba protiv bola. Kod manjih opekotina, svi simptomi i znaci su manje izraženi ili ih uopšte nema

Melem kod opekotina Tetka Saveta, pomaže da opekotina brzo nestane i da ne ostavlja ožiljke.

Uvek treba reći za kakve opekotine je potreban melem, tada ćemo znati da li treba da ide u kombinaciji sa nekim drugim melemom ili antibiotikom ili šta je potrebno i dati vam odgovarajuće spustvo za vašu opekotinu.

Melem ispitan i uspešno se koristi već godinama.Na bazi prirodnih sastojaka : baza koja sadrži vitamine A, D, E i K, kao i monozasićene kiseline i minerale, zatim veći broj lekovitih trava čija kombinacija pomaže ,pomažući njihovom brzom zarastanju.

30 ml 180 din. + dostava

50ml. -300 din. + dostava

100ml- 600 din.+ dostava

200ml – 1200 din. + dostava

250ml – 1500 din. + dostava

380ml – 2200 din. + dostava

500ml – 3000 din. + dostava

700ml – 4200 din. + dostava

1000ml. 5800 din. + dostav

Šaljemo za inostranstvo

Naručivanje na telefon/ viber +381631954621 ili mejl: tetkasaveta50@gmail.com

Vaša tetka Saveta 🙂

Create your website with WordPress.com
Започни
%d bloggers like this: