O nama

Suzana Koak Tijanić alijas Tetka Saveta

Tetka Saveta  je udata majka dvoje dece, sin 1983( unuka i unuk ) i ćerka 1986! Po edukaciji je profesor biologije (PMF Beograd).

Posle završenog fakulteta oprobala se u mnogim zanimanjima čije diplome i sertifikate poseduje, ali mislim da ovde to nije ni bitno! A možda i jeste, profesionalni maser, učitelj masaže, isceljitelj, fotograf, konfekcionar, negovateljica, Net škola, komercijalista za spoljnu i unutrašnju trgovinu, konsalting u oblasti bankarstva, spoljne trgovine i saradnje sa NBS. Dobra kuvarica i majka, baka  itd.

Kao biolog i pobornik alternativne medicine, svoju decu do 15 godine nije vodila kod lekara, i sada su to zdrava, dobra, vaspitana i lepa deca, bar tako drugi kažu. Primili su sve vakcine koje su propisane zakonom i sleduju deci.

Četrdesetjednu godinu se bavi psihologijom iz hobija, završila je i Osnovni i Viši semninar Silva Metod ,Hipnoterapiju, Regresoterapiju, Reiki i još puno seminara iz te oblasti, danas joj je hobi prešao  u profesiju i kao osoba sa puno iskustva, edukovana , rado pomaže ljudima u savetima da prebrode današnju situaciju, pomoću iskustava  iz prakse, životnog iskustva ( koje je jako bogato ) i numerologije!

Pozitivna, vedrog duha i jako dobar sagovornik!

Tu je da Vam pomogne svojim savetima u vezi zdravlja, posla, ljubavi, braka, dece, seksa, cveća, sta god da vas interesuje   ili nešto drugo sto vas muči ili sto želite da podelite sa nekim , a trenutno nemate sa kim! Tu je   za Vas, a ako nešo ne zna, što je normalno, tu su njeni bliski prijatelji, stručnjaci iz raznih oblast ,  jer kada nešto ne zna nije je sramota da pita stručnjaka za tu oblast i onda Vam da adekvatan i ispravan savet.

Zašto MELEMI ?

Kao biolog sam dugo lečila svoju decu samo prirodnim proizvodima, travama, medom, rakijom, mašću od svinje i guske, spremala razne meleme, inhalacije i mnogo toga. Tako sam uspela da ih do njihovog puberteta sačuvam od lekara i njihove intervencije, jer za to nije bilo potrebe.

Radila sam kao negovateljica i sretala sem se često sa raznim oblicima dekubitisa, rana, ojeda, rana od vena, rana kod dijabetičara i sl.

U toku rada sa klijentima sam koristila melem, koji sam koristila za rane kod dece, ali dodala sam još para sastojka i našla odličnu formulu za primenu za rane od ležanja – dekubita.

Taj melem prvo koristio je dečko koga su svi otpisali, koga su u bolnici doveli do toga da mu se telo pretvori u živu ranu. Uz pomoć medicinskih sestara, pa i ja sama, previjala sam dotičnog melemom, za mesec dana je uspelo da dekubite koji su išli do koske dovedem do mlade kože, a daljom obradom se potpuno iskorenio dekubitis.

Osoba je i danas živa, bez dekubita i nadamo se brzom oporavku (šest godine je u postelji). Imena ne pominjem zbog privatnosti drugih. Oni koji se sreću sa bolesnicima ili koji imaju bolesnike znaju o čemu pričam.

Primer će te naći u iskustvima.

S obzirom da sam istraživačkog duha, išla sam i dalje u ispitivanjima i proizvela meleme za opekotine, hemeroide, izlaze po telu , čepiće za hemeroide, vaginalete, meleme za mlade ožiljke ze negu ruku i nogu i td.

PS. U procesu sam pravljanje krema za negu lica i ruku.

Imate te proizvode puno u ponudi, ali ove koje nudim su 100% prirodni i koji su se dokazali u praksi. Ne pravim zalihe već otprilike ono što bi se prodalo za nedelju dana, pa i postepeno povećavam. Rok trajanja meleme je tri godine ako se čuva na hladnom mestu.

Sa sva pitanja saveta i naručivanja imate u zaglavlju kontakt.

Create your website with WordPress.com
Започни
%d bloggers like this: